Wat wil je reserveren?
Sauna entree Luxe arrangementen
Badenkaart of wellnesscard?
Ik heb een badenkaart Ik heb een wellnesscard
Voucher verzilveren
Ik heb een voucher
NL

Entree avond met massage

Pure verwennerij, voor jou!

vanaf €54,95 p.p.
Reserveer direct

Tijd om je zintuigen weer te prikkelen! Laat de drukte van de dag achter je én doe nieuwe energie op in de avonduurtjes. Verwen jezelf met een massage of gezichtsbehandeling. Laad jezelf op middenin de natuur. Opwarmen met de laatste zonnestralen op onze ruime ligweide, of in de Panoramasauna met prachtig uitzicht over onze tuinen? Hoe fijn is het om je dag zo heerlijk af te sluiten? 

Dit ga je beleven

  • Een hele avond genieten in onze sauna's en baden (16.00 - 23.00)
  • Tot rust komen in onze rustruimten en op onze (zonnige!) ligweide
  • Keuze uit: Ontspanningsmassage, Hamam, Anti-stress massage, Ayurvedische massage of gezichtsbehandeling van 35 minuten.
  • Ons unieke en fijne belevenisprogramma (verwenrituelen en meer...)
  • En natuurlijk: relaxmomenten én nieuwe energie!

Nu vanaf slechts € 54,95 p.p.

Dit arrangement is geldig op basis van beschikbaarheid. Kom op vrijdag, zaterdag of zondag ontspannen dan geldt er een weekendtoeslag van € 3,- per persoon.

boek nu

Zorgeloos en veilig ontspannen

We zijn helemaal volgens de RIVM richtlijnen voorbereid op jouw komst. Eén van de maatregelen is dat wij - vanwege veiligheidsredenen - een maximum aantal gasten per avond hanteren. Daarom is het verplicht om vooraf je entree bij ons te reserveren. Bij het reserveren geef je vooraf je aankomst en vertrektijd op, we vragen je hier ook aan te houden. Binnen deze tijd kun je heerlijk genieten van al onze faciliteiten. 

onze maatregelen
Reserveer nu

Maak een keuze.