Duurzaamheid
zonnepanelen thermenresorts 1 v3

100% duurzaam!

Vanaf eind maart zijn wij 'all-electric'. Dat wil zeggen; volledig gasloos en met 100% duurzame energie. Benieuwd wat wij doen?

Lees meer
Wat wil je reserveren?
Sauna entree Arrangement
Behandeling zonder sauna
Losse massage of behandeling

Doordeweeks genieten

Meer rust, ruimte; de ideale break.

Houd jij ook zo van de zomer, de warmte én van de zon? Dan zit je deze zomer goed bij Thermen Soesterberg! Want óók met tropische temperaturen is het volop genieten in ons resort. Kies voor een heerlijke mini-vakantie in eigen land; bij Thermen Soesterberg beleef je het ultieme vakantiegevoel, zonder ver te hoeven reizen of drukte om je heen.

Wanneer kom jij ontspannen?
Ochtend
€29,50 p.p.
Hele dag
€42,50 p.p.
Avond
€32,50 p.p.

De 4 voordelen...

Echt even toe aan tijd voor jezelf? Zoek dan de rust op tijdens onze doordeweekse dagen. Want naast pure ontspanning brengt een doordeweeks bezoekje aan ons resort je nog meer voordelen. Namelijk....

 Het is rustiger, nog meer ruimte om te genieten dus;

 Dé ideale werkbreak, om daarna met frisse energie weer door te kunnen;

 Neem deel aan een opgieting, meditatie of verwenmoment; kies wat bij jou past;

 Je hebt soms zelfs een sauna óf (zwem)bad voor jou alleen; ultieme rust.

Dit ga je beleven:

  • Ontspannen in al onze saunafaciliteiten
  • Genieten van de warme (zwem)baden
  • Kom heerlijk tot rust in een van de sfeervolle rustruimten

Inclusief deelname aan ons vernieuwde en uitgebreide belevenisprogramma. Van heerlijke opgietingen, verwenrituelen en meditaties, tot bijzondere geurbelevenissen en floating sessies. Van ons, voor jou.

Doordeweeks geniet je al voor slechts € 29,50 p.p.

Naar de sauna in de zomer?

Naar de sauna op een tropische warme dag? Wij antwoorden volmondig ja! Want, wist je dat een saunabezoek in de zomer júist erg goed en gezond voor je is? Door de hoge temperaturen wordt de kerntemperatuur in je lichaam nog hoger én dat werkt weer verkoelend. Na een saunabezoek kun je dus beter tegen de zomerse temperaturen en tegen de warmte van de zon. Benieuwd naar nog meer redenen om in de zomer naar Thermen Soesterberg te gaan? Wij zetten de voordelen voor je op een rij:


✓ Zonnige ligweide én een goed gevoel
Maak van jouw saunadag een échte vakantiedag. Alleen de zonnestralen weten je hier te vinden (en extra fijn, daarmee word je natuurlijk streeploos bruin!)

✓ Afkoelen in onze baden én onze cool-off zone
Zin in een verfrissende duik na je rondje sauna? Of heb je het warm gekregen van de stralende zon op onze ligweide? Koel heerlijk af in onze baden of in onze verkwikkende dompelbaden. Je krijgt er een ware energieboost van, heerlijk!

✓ Cocktails, mocktails en fruite smoothies vanuit je ligbedje
Denk je aan zomer, dan denk je natuurlijk ook aan heerlijke frisse drankjes. Wij serveren het aan de buitenbar of drink ‘m lekker op terwijl je ontspant op je ligbedje.

Natuurlijk genieten van de lange zomerdagen

Afkoelen en ontspannen in onze unieke zwemvijver. Ervaar de rust en kalmte in onze Panorama sauna. Waan je op een tropische bestemming tijdens een heerlijke Hamam behandeling én doe gratis mee aan één van de rustgevende rituelen in de Mongoolse Yurt. Waar je ook voor kiest, je gaat sowieso genieten van een heerlijke ontspannen en zomers dagje sauna. Een ultiem vakantiegevoel, dichtbij huis. En het fijne is? We hebben het allemaal in ‘huis’ en jij hoeft er helemaal niets voor te doen. O,ja genieten. Dat vragen we aan jou!

Thermen Cadeau

Niets is fijner dan ontspanning in het vooruitzicht! Geef een Thermen Cadeau

Ontdek meer

100% duurzaam!

Vanaf eind maart zijn wij 'all-electric'. Dat wil zeggen; volledig gasloos en met 100% duurzame energie.

Lees er alles over

Maak een keuze.