reserveer direct
sauna entree Arrangement
NL

Nazomeren..

en wegdromen.

vanaf €34,95 p.p.
Ja, ik kom genieten

Geef je dag nóg meer smaak met een gezonde lunch; een live cooking lunchbuffet. Geniet van een hele dag wellness en smul van verse en biologische producten & proeven van het goede leven.

Eet lekker!

Beleef jouw nazomer-moment:

  • Een hele dag genieten in de sauna
  • Live cooking buffet
  • Ook inbegrepen in dit arrangement: oprechte aandacht en pure verwennerij. 

Normaal € 58,45 nu vanaf slechts € 34,95 p.p.

Boek direct

Voorwaarden

Deze aanbieding is geldig t/m 21 december 2019, op basis van beschikbaarheid. Kom jij ontspannen op vrijdag, zaterdag of zondag dan geldt er een toeslag van € 3,- per persoon. Reserveren is noodzakelijk. Deze aanbieding is niet geldig i.c.m. andere acties en/of (hotel-)arrangementen.

Iedere dinsdag is het badkledingdag, het dragen van badkleding is dan verplicht. 

Reserveer nu

Heerlijke nazomerarrangementen

Zachte zonnestralen, kleurige blaadjes en een warme najaarsbries… Bij Thermen Soesterberg zie je de zomer langzaam overgaan in de herfst. Maak je najaar heerlijk warm met wellness uit de natuur en sauna rituelen uit het hart.

Kies voor een zonnig najaarsarrangement en geniet van deze vakantie voor jouw zintuigen. Zie de seizoenen veranderen vanuit de Panoramasauna, voel de tintelende frisheid van onze natuurlijke zwemvijver en geniet van hartverwarmende verhalen en opgietingen in Het Sauna Theater.

Jouw dag in Thermen Soesterberg wordt nóg completer wanneer jij je in de watten laat leggen door onze masseurs. Gezichtsbehandelingen, massages, verwenmomenten voor je voeten… Je bent in goede handen bij ons beautyteam.

Ga voor de Entree & massage-special of maak het nóg fijner: kies de Entree met Buffet & Massage. Boek, beleef en geniet…

Entree & massage

Nu v.a. € 49,95 per persoon.
Ruim 40% korting!

bekijk

Entree met buffet & massage

Nu v.a. € 59,95 per persoon
Bijna 50% korting!

bekijk
Reserveer nu

Maak een keuze.