Webshop
Cadeaubox Samen Genieten Thermen Soesterberg

NIEUW: Samen Genieten Box!

Een prachtige cadeaubox, inclusief twee sauna-entreebonnen én Babor ampullensets, verpakt in een luxe cadeaubox voor slechts 59,-.

bekijk meer
Wat wil je reserveren?
Sauna entree Baden arrangement
Voucher verzilveren
Ik heb een voucher

Anti stress arrangement

Stress, spanning en vermoeidheid. We kennen het allemaal, juist de afgelopen periode! Ontspannen in hectische periodes is niet altijd makkelijk, wél enorm belangrijk. Als je het erg druk hebt, kan het lastig zijn om geestelijk te ontspannen. Je behaalt dan meer resultaat met een lichamelijke ontspanning.

Een moment helemaal voor jezelf. In onze hartverwarmende sauna’s, heerlijke baden én tijdens een speciale anti-stress massage. Adem een paar keer diep in en uit, laat alle spanning los en geef alle ruimte aan rust én relaxen.

Wanneer kom jij ontspannen?
Hele dag
v.a. €87,45 €69,95 p.p.
Avond
v.a. €77,45 €59,95 p.p.

Goed voor je gezondheid

Je lichaam heeft dagelijks tijd nodig om uit te rusten, om bij te komen van alle dingen die voor jou stress verhogend zijn. Regelmatig je lichaam én geest laten ontspannen, stelt je lijf in staat om te herstellen van deze dagelijkse stress. Ontspan om te herstellen. En om van te genieten!

Dit ga je beleven:

  • Natuurlijk genieten van al onze saunafaciliteiten
  • Ontspannen in onze heerlijke (zwem)baden en whirlpools
  • Kom heerlijk tot rust in een van de rustruimten
  • Ultiem genieten van een anti stress massage van 35 minuten

Inclusief deelname aan ons belevenisprogramma. Van heerlijke verwenrituelen en meditaties, tot bijzondere geurbelevenissen. Van ons, voor jou.

Reserveer direct

Voorwaarden

Dit arrangement is op basis van beschikbaarheid. Kom je op vrijdag, zaterdag of zondag ontspannen dan geldt er een weekendtoeslag van € 3,- per persoon.

Reserveren is noodzakelijk en is op basis van beschikbaarheid.

reserveren

Weg stress, hallo ontspanning!

Het gevoel van stress kan je leven én je lichaam beheersen. En we weten allemaal dat stress op de langere termijn slecht voor ons is. Waarom blijven we dan toch doorgaan met stressen? We gaan vaak maar door, en staan veelal onder druk. Tijd om hier verandering in aan te brengen. Want, wist je dat een dagje sauna naast ontspannend ook heel ontstressend werkt?

  • Een saunabezoek zorgt voor ontspanning van de spieren, waardoor je lichaam opgebouwde spanning loslaat.

  • Tijdens jouw saunabezoek maak je het natuurlijke 'feelgood' stofje endorfine aan. Dit zorgt voor een blij én gelukkig gevoel.
  • Smartphones, e-mails, Whatsappjes... zijn niet welkom in de sauna. Je bent dus even heerlijk weg van de buitenwereld. Tijdelijk offline.

  • Door het temperatuurverschil en de heerlijke warmte, schakelt je lichaam automatisch van denken naar voelen. Je gedachtes worden dus óók even uitgeschakeld.

Reserveer nu

Geef rust cadeau!

Júist in dit bijzondere jaar, waarin je je vrienden en familie minder vaak hebt kunnen zien dan normaal.

Bekijk meer

Sauna is gezond!

Vijf redenen om regelmatig naar de sauna te gaan.

Lees er alles over

Maak een keuze.