Wat wil je reserveren?
Sauna entree Arrangement
Behandeling zonder sauna
Losse massage of behandeling

Aufguss WM Afterparty

Een eersterangs wellness belevenis... De lampen dempen, de muziek gaat aan. Samen met andere sauna-fans neem je plaats op de houten banken. Wachtend totdat één van de (voormalige) Aufguss kampioenen de saunacabine betreedt. Een show die je nog nooit eerder hebt gezien óf hebt meegemaakt… Opgietshows van wereldniveau! Dát ga jij beleven tijdens de Aufguss WM Afterparty op 28 oktober en 29 oktober 2022.

28 oktober
v.a. €74,50 p.p.
29 oktober
v.a. €74,50 p.p.

Dit ga je beleven:

  • Exclusieve toegang tot alle showopgietingen (van échte kampioenen!)
  • Een heerlijk live cooking lunch- of dinerbuffet
  • En natuurlijk: tussendoor ontspannen in al onze heerlijke sauna’s en baden

Inclusief deelname aan ons vernieuwde en uitgebreide belevenisprogramma. Van heerlijke opgietingen, verwenrituelen en meditaties, tot bijzondere geurbelevenissen en floating sessies. Van ons, voor jou.

Boek het Afterparty arrangement v.a. €74,50 p.p.

RESERVEREN

Wat is het Aufguss WM?

In september hebben de beste saunameesters ter wereld tegen elkaar gestreden met spectaculaire opgietshows om de titel "Aufguss Wereldkampioen". Alle saunameesters zijn door een internationale jury beoordeeld op diverse aspecten zoals thema, geuren/dosering en techniek. Tijdens de afterparty zullen onze eigen opgiettoppers hun mooiste, meest bijzondere óf meest indrukwekkende show aan het publiek tonen. Aan jou dus, want jij kan er bij zijn!

NU BOEKEN

Wellnesscadeau

Niets is fijner dan ontspanning in het vooruitzicht! Geef een Wellnesscadeau; het relaxte cadeau om te geven én te krijgen

Bekijk meer

Sauna is gezond!

Vijf redenen om regelmatig naar de sauna te gaan.

Lees er alles over

Maak een keuze.