app afbeelding thermen

NIEUW: Thermen Resort Account

Hiermee heb je altijd toegang tot je persoonlijke Thermenfans voordelen, je reserveringen, gegevens en een heerlijke dosis ontspannende inspiratie.

Lees meer

Sauna en stress

Een diepe ontspanning van lichaam en geest is een goede remedie ter voorkoming van te veel stress. Onze sauna's zijn hierbij een goed hulpmiddel. De warmte die je als een deken omringt zorgt voor een diepe ontspanning van de spieren en een mooie rustgevende omgeving zorgt voor de geestelijk ontspanning. Als je medicijnen slikt of onder behandeling staat, moet je wel even met je arts overleggen.

Bij Thermen Soesterberg geniet je van meer dan zestien verschillende typen sauna's. Jij vindt er vast wel een welke past bij jouw persoonlijke wensen. Na afloop van de sauna kun je gebruikmaken van de rustruimten of genieten van een heerlijke wandeling door onze tuinen. Dagelijks worden er retraites en meditaties aangeboden, waarbij het loslaten en omgaan met stress centraal staat.

Kom tot rust en bestrijdt stress in de sauna

De huidige maatschappij is veeleisend en dat veroorzaakt vaak veel stress. Om goed te kunnen blijven functioneren, moet af en toe de 'knop kunnen worden omgezet' en de sauna kan je daar goed bij helpen. In de sauna ben je afgesloten van de buitenwereld en kan je tijd aan jezelf besteden. De rustgevende omgeving maakt het mogelijk even alle dagelijkse zorgen los te laten en misschien wel gewoon even aan helemaal niets te denken.

Regelmatig saunabezoek is een goede remedie om ziektes en problemen door stress te voorkomen. Constante stress heeft een negatieve invloed op het immuunsysteem en ook in de hersenen laat het zijn sporen na (bron: www.psychologiemagazine.nl/web/Artikelpagina/Wat-doet-stress-met-ons-lichaam-en-brein.htm). Regelmatig saunabezoek versterkt de bloedsomloop, stimuleert de stofwisseling en het immuunsysteem en 'last but not least', het helpt jou geestelijk te ontspannen.

Overwin stress bij Thermen Soesterberg

Bij Thermen Soesterberg kun je naast de verschillende type sauna's ook van een heerlijke beauty behandeling genieten. Als je van de sauna's geen gebruik wilt of kunt maken, kun je ook genieten van ontspannende massages, gezichtsbehandelingen en lichaamsbehandelingen. Vraag gerust naar de mogelijkheden. Vermeld bij reservering wel even als je medicijnen gebruikt of onder behandeling bent. 

Thermen Cadeau

Niets is fijner dan ontspanning in het vooruitzicht! Geef een Thermen Cadeau

Ontdek meer

100% duurzaam!

Vanaf eind maart zijn wij 'all-electric'. Dat wil zeggen; volledig gasloos en met 100% duurzame energie.

lees er alles over

Maak een keuze.