Reserveren
NL

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring Thermen Soesterberg

Hieronder leest uw onze Privacyverklaring. U kunt deze ook downloaden als PDF:

Privacyverklaring-Thermen-Soesterberg-BV-2018.1.pdf

1.                      Inleiding

1.1.                  Deze verklaring beschrijft het beleid van Thermen Soesterberg B.V. (KvK 66627192) op het gebied van de verwerking van persoonsgegevens.

1.2.                  Thermen Soesterberg biedt onder meer via haar websites verschillende diensten aan, zoals (maar niet beperkt tot) het aankopen van abonnementen of cadeaubonnen, toegangsbewijzen of het maken van een reservering voor bezoek aan de thermen en of boeken van behandelingen en arrangementen, het aanmelden of abonneren op nieuwsbrieven en boeken van workshops danwel cursussen. Daarbij verwerkt Thermen Soesterberg ook privacygevoelige informatie (persoonsgegevens). Thermen Soesterberg werkt daarbij in een aantal gevallen samen met andere bedrijven en instellingen, zoals partners op het gebied van (online) dienstverlening, voor onderhoud aan websites, het maken van reserveringen en/of de verzending van nieuwsbrieven.

1.3.                  Thermen Soesterberg gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Thermen Soesterberg houdt zich daarbij aan de toepasselijke privacywetgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

2.                      Contact met Thermen Soesterberg

Als u naar aanleiding van deze verklaring contact met Thermen Soesterberg wilt opnemen, dan kan dat via onderstaande contactgegevens;

Telefonisch: 033 - 462 2460 (maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur)
Mail: privacy@thermensoesterberg.nl
Website: via het contactformulier op www.thermensoesterberg.nl
Post: t.a.v..Privacy Officer - Frits Koolhovenweg 8, 3769 TR Soesterberg


3.                      Gebruik van persoonsgegevens

Bij het gebruik van onze diensten en website(s) kunt u persoonsgegevens invoeren en laat u anderszins bepaalde gegevens achter. Thermen Soesterberg verwerkt niet altijd alle ingevoerde of achtergelaten gegevens. De gegevens die Thermen Soesterberg verwerkt zijn afhankelijk van het type dienst dat u afneemt en de functionaliteiten op onze website(s) die u gebruikt. Thermen Soesterberg verwerkt bijvoorbeeld alleen uw e-mailadres indien u zich inschrijft voor de nieuwsbrief van Thermen Soesterberg, of bijvoorbeeld uw naam, telefoonnummer en e-mailadres bij het maken van een reservering van een van de geboden diensten en/of adresgegevens voor regiogebonden marketingactiviteiten.

4.                      Persoonsgegevens

4.1.                  Afhankelijk van de diensten die Thermen Soesterberg aanbiedt, kan Thermen Soesterberg de volgende persoonsgegevens van u verwerken:

(a) naam
(b) adresgegevens
(c) telefoonnummer
(d) e-mailadres
(e) geslacht
(f) geboortedatum
(g) bankgegevens in geval van facturatie
(h) technische meetgegevens van apparatuur zoals een IP-adres, MAC-adres, identifiers in cookies en uw surfgedrag op onze website(s)
(i) bepaalde medische gegevens bij het boeken van een training of cursus, dit gebeurt altijd op vrijwillige basis.


5.                      Doeleinden

5.1.                  Wij verwerken bovenstaande gegevens voor een of meer van de volgende doeleinden (mede afhankelijk van de diensten of functionaliteiten die u gebruikt):

(a) om het voor u mogelijk te maken diensten via de website(s) van Thermen Soesterberg af te nemen (zonder het verstrekken van deze gegevens is het voor Thermen Soesterberg niet mogelijk om deze diensten uit te voeren);
(b) de inschrijving voor een evenement of een nieuwsbrief;
(c) marketing, waaronder het toesturen van informatie, uitnodigingen of aankondigingen;
(d) evaluatie van evenementen en dienstverlening;
(e) uitvoeren van sollicitatieprocedures;
(f) om gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten en diensten op de website(s) van Thermen Soesterberg;
(g) om de website(s) van Thermen Soesterberg te verbeteren.

6.                      Verstrekken van persoonsgegevens aan derden

6.1.                  Thermen Soesterberg stuurt de door u verstrekte gegevens niet zonder uw toestemming door aan derde partijen, met uitzondering van partijen die Thermen Soesterberg helpen bij de uitvoering van diensten.

6.2.                  Indien Thermen Soesterberg uw gegevens aan een derde verstrekt, zorgt Thermen Soesterberg ervoor dat uw gegevens niet voor andere doeleinden worden gebruikt. Deze verwerking van persoonsgegevens wordt vastgelegd in een verwerkersovereenkomst, waarin onder meer is afgesproken dat uw gegevens worden verwijderd zodra deze niet meer nodig zijn voor de uitvoering van onze werkzaamheden.

6.3.                  Thermen Soesterberg zal verder geen gegevens aan andere partijen verstrekken dan de hierboven bedoelde, tenzij dat wettelijk is toegestaan of is verplicht.

7.                      Beveiliging en bewaring

7.1.                  Thermen Soesterberg neemt passende beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot uw persoonsgegevens te beperken. Thermen Soesterberg zorgt er bijvoorbeeld voor dat alleen bepaalde personen toegang hebben tot uw gegevens, dat die toegang is afgeschermd en door gebruik te maken van firewalls, veilige servers en gegevensverwerkingsovereenkomsten met derden.

7.2.                  Thermen Soesterberg bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk is. Dat betekent dat Thermen Soesterberg uw gegevens niet langer bewaart dan nodig is om de betreffende dienst(en) aan u te leveren. Het voorgaande is niet van toepassing indien Thermen Soesterberg uw gegevens langer moet bewaren op grond van een wettelijke verplichting.

8.                      Cookies en profilering

8.1.                  Cookies zijn tekstbestandjes die op uw computer of mobiele apparatuur worden opgeslagen wanneer u een website van Thermen Soesterberg bezoekt. Op de website(s) van Thermen Soesterberg worden cookies gebruikt om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Daarmee hoeft u bijvoorbeeld niet steeds dezelfde informatie in te vullen en kunt u eenvoudiger door de betreffende website navigeren.

8.2.                  Daarnaast kan Thermen Soesterberg gebruik maken van tools en analytische cookies om het gebruik van de website(s) van Thermen Soesterberg te analyseren en te verbeteren. Daarvoor maakt Thermen Soesterberg onder meer gebruik van Google Analytics en tools als Hotjar en Visual Website Optimizer. De verkregen informatie, waaronder het IP adres van uw apparaat, wordt door Google opgeslagen in de Verenigde Staten. Voor meer informatie lees het privacybeleid van Google en het specifieke privacybeleid van Google Analytics. Een actueel overzicht van de gebruikte cookies is te vinden in ons Cookie Statement dat op de websites wordt gepubliceerd.

Het al of niet toestaan van cookies kunt u wijzigen in de instellingen van uw browser.

9.                      Websites van derden

De website van Thermen Soesterberg kan verwijzingen naar andere websites bevatten, zoals hyperlinks. Thermen Soesterberg is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor het verwerken van persoonsgegevens door die websites. Deze privacyverklaring is niet van toepassing op het gebruik van die websites van derden.

10.                   Social media

De social media knoppen op deze website zijn opgenomen om pagina’s te kunnen delen via social media netwerken zoals Instagram, Twitter, LinkedIn en Facebook. Indien u op deze knoppen klikt worden uw persoonsgegevens verwerkt door het desbetreffende social media netwerk. Lees de privacyverklaringen van Instagram, Twitter, LinkedIn en Facebook om te zien hoe deze netwerken met uw persoonsgegevens omgaan.

11.                   Wijzigingen

Thermen Soesterberg kan deze privacyverklaring van tijd tot tijd wijzigen. Wijzigingen zullen op onze website worden gepubliceerd.

12.                   Uw rechten: inzage en wijzigen van gegevens

U heeft het recht bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens. Daaronder valt het recht om Thermen Soesterberg een verzoek te doen tot inzage, rectificatie of wissing van uw persoonsgegevens. Ook kunt u vragen om uw persoonsgegevens aan u over te dragen. Na ontvangst van uw verzoek ontvangt u binnen vier weken een overzicht van uw persoonsgegevens.

13.                   Klachten

Thermen Soesterberg hoort het graag indien u klachten hebt over de verwerking van uw persoonsgegevens. Op grond van de privacywetgeving heeft u ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

14.                   Verwerkingsverantwoordelijke

De verwerkingsverantwoordelijke als bedoeld in de toepasselijke wet- en regelgeving, is de besloten vennootschap Thermen Soesterberg B.V

Algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden zijn te downloaden als PDF:

Algemene voorwaarden Thermen Soesterberg

Cookie statement

De website www.thermensoesterberg.nl plaatst cookies. Cookies zijn kleine tekstbestanden die door een internetpagina op een pc, tablet of mobiele telefoon worden geplaatst. Deze cookies worden gebruikt om de website van Thermen Soesterberg beter te laten functioneren en het webbezoek te monitoren, zodat Thermen Soesterberg na kan gaan hoeveel bezoekers de website in een bepaalde periode heeft gehad. Thermen Soesterberg gebruikt deze data alleen geaggregeerd en kan deze niet herleiden tot een pc of individu.

Wilt u de optimale ervaring tijdens het gebruik van deze site?
Uw keuze: Cookies toestaanNee, liever niet

FUNCTIONELE COOKIES

Cookienaam en de opslagperiode:

alc_enc: 3 maanden
bypassStaticCache: sessie
cms-panel-collapsed-cms-content-tools-CMSPagesController: 1 maand
cms-panel-collapsed-cms-menu: 1 maand
cms-panel-collapsed-cms-content-tools-CMSMain: 1 maand
PastMember: 3 maanden
PHPSESSID: 5 Jaar
sChosenLang: 3 maanden
COOKIECONSENT TOOL

SpecialCookiesAllowed: 2 Jaar

DOEL:
Om uw voorkeur op te slaan of bij u de remarketing cookies geplaatst mogen worden wordt een cookie gebruikt. Deze cookie gaat na of de cookie-melding aan u is getoond en slaat uw voorkeur op.

Cookienaam en de opslagperiode:
FLOW AI

__cfduid: 1 jaar
__hssc: 30 min.
__hssrc: sessie
__hstc: 2 jaar
_bpr_session: sessie
_bpr_user: 2 jaar
ajs_anonymous_id: 1 jaar
ajs_group_id: 1 jaar
ajs_user_id: 1 jaar
hubspotutk: 10 jaar
intercom-lou-b541fl12: 9 maanden
intercom-session-b541fl12: 7 dagen

DOEL: Thermen Soesterberg maakt gebruik van Flow.ai (chatbot) om ervoor te zorgen dat bezoekers 24 uur per dag, online via de Thermen Soesterberg-website, antwoorden op vragen kunnen krijgen.

Cookienaam en de opslagperiode:
YOUTUBE

VISITOR_INFO1_LIVE: 6 maanden
YSC: sessie
PREF: max. 1 jaar

DOEL:
Een ingesloten Youtube-video dat aangepaste voorkeurinstellingen onthoudt.

ANALYTISCHE COOKIES

Cookienaam en de opslagperiode:
GOOGLE ANAYLTICS

_ga: 2 jaar
_gid: 1 dag

DOEL:
Google Analytics is een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google Inc. Met deze cookies krijgt Thermen Soesterberg inzage in het bezoek op de website. Denk aan bezoekersaantallen, populaire pagina’s etc. Op deze manier kan Thermen Soesterberg de communicatie beter afstemmen op de behoeften van de websitebezoekers. Thermen Soesterberg kan niet zien wie haar website bezoekt. Google kan dit als aanbieder van de dienst wel.

Thermen Soesterberg heeft Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie, alsook het specifieke privacybeleid van Google Analytics.

Cookienaam en de opslagperiode:
HOTJAR

_hjUserId: 1 jaar
_hjIncludedInSample: sessie

DOEL:
Hotjar is een hulpmiddel voor klantfeedback en webstatistieken. Deze website gebruikt Hotjar om muisklikken, muisbewegingen en scrollgedrag te meten. Hotjar verzamelt informatie over bezochte pagina's, acties die daarop worden ondernomen, het land van herkomst en het gebruikte apparaat, besturingssysteem en browser.

Cookienaam en de opslagperiode:
NEW RELIC

JSESSIONID: sessie

DOEL:
Met New Relic monitoren we de service van de website.

Cookienaam en de opslagperiode:
VISUAL WEBSITE OPTIMIZER

vwo_uuid_v2: 1 jaar
_vis_opt_s: 100 dagen
_vis_opt_test_cookie: sessie
_vis_opt_exp_EXPERIMENT_ID_goal_GOAL_ID: 100 dagen
_vis_opt_exp_EXPERIMENT_ID_split: 100 dagen
_vis_opt_exp_EXPERIMENT_ID_exclude: 100 dagen
_vis_opt_exp_EXPERIMENT_ID_combi: 100 dagen

DOEL:
Deze cookies zorgen ervoor dat Visual Website Optimizer de bezoeker meerdere varianten van een bepaalde pagina op de website kan laten zien. Met verschillende testen tracht Thermen Soesterberg de website zo gebruiksvriendelijk te maken voor haar bezoekers.

Cookienaam en de opslagperiode:
YOUTUBE

SSID: 2 jaar
HSID: 2 jaar
SID: 2 jaar
SAPISID: 2 jaar
LOGIN_INFO: max. 2 jaar
APISID: 2 jaar

DOEL:
Deze cookies zorgen ervoor dat Google gebruiksinformatie kan verzamelen voor video’s gehost door YouTube.

REMARKETING COOKIES

Cookienaam en de opslagperiode:

GOOGLE

_ga: 2 jaar
1P_JAR: 6 maanden
CONSENT: 20 jaar
DV: 10 min.
HSID: 2 jaar
SID: 2 jaar
SIDCC: 3 maanden

GOOGLE ADWORDS

APISID: 2 jaar
HSID: 2 jaar
SAPISID: 2 jaar
SSID: 2 jaar
NID: 6 maanden

DATATRICS

_pk_id: 2 jaar
_pk_ses: 30 minuten

DOUBLECLICK

DSID: 3 maanden
IDE: 1 jaar en 3 weken

FACEBOOK

fr: 3 maanden
tr: sessie

DOEL:
Met uw toestemming plaatsen onze adverteerders "retargetting cookies" op uw apparatuur. Deze cookies gebruiken zij om bij te houden welke pagina's worden bezocht uit hun netwerk, om zo een profiel op te bouwen van het on line surfgedrag. Dit profiel wordt mede opgebouwd op basis van vergelijkbare informatie die zij van uw bezoek aan andere websites uit hun netwerk krijgen. Dit profiel wordt niet gekoppeld aan uw naam, adres, e-mailadres en dergelijke zoals bij ons bekend, maar dient alleen om advertenties en websitecontent af te stemmen op een profiel zodat deze zo veel mogelijk relevant zijn voor de bezoeker.

Sauna annuleringen

Voor het annuleren van uitsluitend een saunabezoek worden geen kosten in rekening gebracht.

Heb je een behandeling, meditatie of een arrangement gereserveerd en annuleer je minder dan 24 uur voor de gereserveerde aankomsttijd? Dan moeten we helaas 100% van de reserveringswaarde in rekening brengen.

Maak een keuze.