Wat wil je reserveren?
Sauna entree Arrangement

Een cadeautje omdat we jarig zijn!

Thermen Soesterberg bestaat dit jaar 5 jaar. Dat vieren we graag met jou! Daarom hebben wij een cadeautje voor jou: 30% korting op een doordeweeks bezoek* aan ons resort. Van ons, voor jou, geniet ervan!

Kom jij doordeweeks bij ons genieten?

Entree
v.a. €42,50 €29,75 p.p.
Entree avond
v.a. €32,50 €22,75 p.p.

Kom jij feestelijk ontspannen?

  • Ontspan in onze hartverwarmende sauna's
  • Geniet van de prachtige natuur in onze saunatuin (alles staat nu mooi in bloei!)
  • Dompel je onder in onze fijne bubbelbaden of zwem in onze natuurlijke zwemvijver

Inclusief deelname aan ons vernieuwde en uitgebreide belevenisprogramma. Van heerlijke opgietingen, verwenrituelen en meditaties, tot bijzondere geurbelevenissen. Van ons, voor jou.

Boek je entree (voor een doordeweekse dag) nu met 30% korting

nu boeken

Een lustrum lang genieten

Dat wellness, zintuigen en natuur alles met elkaar te maken hebben, ontdek je in Thermen Soesterberg. Hier gaat het om ervaren en beleven. Omringd door groen en geïnspireerd door de natuur zetten wij jouw zintuigen op genieten. En dát doen wij samen mét jou. Dankzij jou hebben we al vijf jaar lang vele mooie momenten beleefd. 

Benieuwd naar onze hoogtepunten van de afgelopen 5 jaar? 
In onze feestelijke jubileum blog nemen we jou mee in het bijzondere natuurverschijnsel dat Thermen Soesterberg heet. Lees jij met ons mee?

meer lezen

Onze voorwaarden

Wij hanteren dagelijks een maximum aantal gasten. Gewoon, omdat wij het belangrijk vinden dat jij alle rust en ruimte hebt om zorgeloos te genieten en te ontspannen. Daarom is het verplicht om vooraf je entree bij ons te reserveren en je geeft een aankomst- en vertrektijd aan. Binnen deze tijd kun je heerlijk genieten van onze faciliteiten.

Deze actie is 3 weken lang te boeken van 9 mei t/m 30 mei 2022 op een maandag, dinsdag, woensdag én donderdag naar keuze. Gedurende die 3 weken reserveer je een dagje ontspanning in de periode van 9 mei t/m 30 juni 2022.

reserveren

Quotes van onze gasten

Wellnesscadeau

Niets is fijner dan ontspanning in het vooruitzicht! Júist in dit bijzondere jaar, waarin je je vrienden en familie minder vaak hebt kunnen zien dan normaal.

Bekijk meer

Sauna is gezond!

Vijf redenen om regelmatig naar de sauna te gaan.

Lees er alles over

Maak een keuze.