Wat wil je reserveren?
Sauna entree Arrangement
Behandeling zonder sauna
Losse massage of behandeling

Entree met lunch of diner

Het najaar is in aantocht! Hét seizoen van de prachtige kleuren, betoverende luchten en heerlijke geuren. Kom je snel de charme van de herfst bewonderen in ons resort? Warm op in onze weldadige sauna's én geniet van een heerlijk 3-gangen live cooking lunch- of dinerbuffet.

KIES JOUW ARRANGEMENT MET KORTING
Dag
v.a. €68,45 €49,95 p.p.
Avond
v.a. €68,45 €44,95 p.p.

Dit ga je beleven:

  • Ontspan in onze hartverwarmende sauna's.
  • Vang de laatste zonnestralen van het seizoen in onze saunatuin.
  • Heerlijk warme bubbelbaden, een koude, frisse duik in ons dompelbad of onze zwemvijver.
  • Ervaar ons hemelse live cooking lunch- of dinerbuffet!
  • Inclusief deelname aan ons vernieuwde en uitgebreide belevenisprogramma. Van heerlijke opgietingen, verwenrituelen en meditaties, tot bijzondere geurbelevenissen en floating sessies. Van ons, voor jou.

Van €64,90 nu slechts €49,95 p.p.

RESERVEREN

Geniet van koelere herfstdagen

Dat wellness, zintuigen en natuur alles met elkaar te maken hebben, ontdek je in Thermen Soesterberg. Dompel je onder in het heldere water in onze natuurlijke zwemvijver, ervaar de kracht van de amethist in de Kristalauna of beleef een unieke show in het Sauna Theater. Laat je omarmen door warmte tijdens een heerlijke Hamam behandeling én doe gratis mee aan één van de rustgevende rituelen in de Mongoolse Yurt. Wij hebben de haard in onze lounge alvast voor je aangezet; een sfeervol, warm en geborgen gevoel!

RESERVEREN

Het mooiste wellnessresort van Nederland!

Thermen Soesterberg: een van de mooiste wellnessresorts van Nederland. Omringd door groen en geïnspireerd door de natuur zetten wij jouw zintuigen op genieten. Een bron van ontspanning, energie en grenzeloos genieten. Wij noemen het wellness in z’n puurste vorm.

Kom jij binnnenkort puur genieten in ons resort?

RESERVEREN

Wellnesscadeau

Niets is fijner dan ontspanning in het vooruitzicht! Geef een Wellnesscadeau; het relaxte cadeau om te geven én te krijgen

Bekijk meer

Sauna is gezond!

Vijf redenen om regelmatig naar de sauna te gaan.

Lees er alles over

Maak een keuze.