Wat wil je reserveren?
Sauna entree Luxe arrangementen
Badenkaart of wellnesscard?
Ik heb een badenkaart Ik heb een wellnesscard
Voucher verzilveren
Ik heb een voucher
NL

Acties en extra's

Omdat we jou veel ontspan- en verwenmomenten gunnen, hebben we eigenlijk altijd fijne acties.

v.a. 24,50!

Sauna entree

Maar liefst 16 unieke saunafaciliteiten, heerlijke baden, whirlpools, de natuurlijke zwemvijver én deelname aan ons gratis belevenisprogramma! Kom jij in de ochtend, avond óf de hele dag genieten?

Hele dag, ochtend óf avond?
Hele dag
v.a. €37,50 p.p.
Ochtend entree
v.a. €24,50 p.p.
Avond entree
v.a. €27,50 p.p.
Sauna Arrangement

Entree met lunch of diner

Ontspan in onze weldadige sauna's en geniet van een heerlijk 3-gangen live cooking lunch. Beleef ultieme ontspanning, midden in de natuur.

Kies jouw arrangement met lunch
Hele dag
v.a. €59,45 €49,95 p.p.
Ochtend
v.a. €46,95 €34,95 p.p.
Sauna Arrangement

Entree met diner

Ontspan en geniet in onze weldadige sauna's, koel af in de (zwem)baden, geniet van een heerlijk 3-gangen live cooking diner. Geniet nu als een VIP.

Kies jouw arrangement met diner
Hele dag
v.a. €69,45 €59,95 p.p.
Avond
v.a. €59,95 €44,95 p.p.
Sauna Arrangement

Entree met massage

Kom tot rust en maak jouw dagje sauna helemaal compleet met een heerlijke 35 min behandeling of massage. Kies uit een heerlijke gezichtsbehandeling, ontspanningsmassage, hamam, ayurvedische massage of anti-stress massage.

Kies jouw arrangement met massage
Hele dag
v.a. €87,45 €69,95 p.p.
Avond
v.a. €77,45 €54,95 p.p.
Sauna Arrangement

Entree met lunch of diner én massage

Ontspan in onze weldadige sauna's, geniet van een heerlijke 3-gangen live cooking lunch en van een weldadige 50 minuten massage. Kies jij voor een gezichtsbehandeling, ontspanningsmassage, hamam, ayurvedische massage of anti-stress massage?

Reserveer nu dit arrangement:
Hele dag
v.a. €124,40 €99,95 p.p.

Sauna aanbiedingen & acties bij Thermen Soesterberg

Heb jij zin in een voordelig dagje sauna? Dan zijn de acties en aanbiedingen van Thermen Soesterberg écht iets voor jou. Geniet van pure wellness én kom volledig tot rust. Thermen Soesterberg heeft regelmatig leuke acties en combi-deals, waardoor jij een voordelig dagje ontspanning kunt beleven.

Wil jij profiteren van sauna aanbiedingen?

Bij Thermen Soesterberg kun je genieten van verschillende sauna's, baden, tuinen én een gratis belevenisprogramma. Wil jij slechts een deel van de dag genieten, bijvoorbeeld in de ochtend of avond? Kies dan voor een voordelige ochtendentree of avondentree. Daarnaast hebben we leuke arrangementen, waar je jouw dagje sauna kunt combineren met een heerlijke lunch of diner. Of ga je voor een arrangement met massage?

Reserveer snel jouw dagje sauna!

De meeste aanbiedingen en acties bij Thermen Soesterberg zijn slechts tijdelijk geldig. Daarnaast hebben wij een beperkte capaciteit per dag. Kun jij niet wachten om heerlijk te ontspannen in ons wellnessresort? Reserveer dan snel één van onze acties of arrangementen. Natuurlijk kun je ook een entree reserveren zonder arrangement.

Massages

Voel je goed, van top tot teen

ontdek meer

Onze baden

Puur, zuiver en verrassend

Bekijk onze baden

Maak een keuze.